A hőmérséklet változására érzékeny termékek - gyógyszerek, gyógyszer alapanyagok, kemikáliák - hőmérsékletének monitorozása gyártás, szállítás és tárolás közben.

Hiteles távoli, felhőalapú dokumentálás - GxP megfelelőség

További információk ....

Nagy teljesítményű, olcsó eszközök. Bérelhető felhő alapú központi adatbázis (SaaS) használatával végtelenül leegyszerűsödik a szállítmány monitorozása. 

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet a liberoMANAGER szoftver adatbáziskezelő megoldásáról, amivel megkönnyítheti áruérkezéskor a hőmérsékletmonitorozás távoli, hiteles dokumentálását.

Link ... [Érdekelnek a részletek]

Folyamatos és eszköztől független monitorozás a K+F és GMP gyártási körülmények között


Az ELPRO központi felügyeleti rendszere az Ön legjobb barátja és egyben projektmenedzsere. Felhasználóbarát. Figyelmeztet, ha valami rosszul működik, egyúttal biztosítja az értékes eszközök felügyeletét.

Tudjon meg többet az ELPRO megoldásairól, melyet kifejezetten laboratóriumok, gyártóhelyek és biobankok számára terveztek.

Link ... [Érdekelnek a részletek]

Monitoring megoldások az egészségügyi szolgáltatók és a kutatóhelyek számára

Az ELPRO segít Önnek abban, hogy megvédje a legfontosabbat - a betegeket. Az ELPRO használata nyugalmat biztosít a kórházaknak, a klinikáknak és a gyógyszertáraknak.

Néhány hűtőszekrényt, vagy nagy, több helyszínre kiterjedő kutatóintézetet ugyanúgy képes felügyelni a felhőalapú adatkapcsolat rugalmasságával vagy a vezetékes rendszer biztonságával egyaránt.

Kattintson ide és tudja meg, az ELPRO hogyan segít az emberélet megóvásában, és hogyan biztosítja a betegellátás megfelelőségét és biztonságát.

Link ... [Érdekelnek a részletek]